ERZURUM / YAKUTİYE - Prof. Dr. Necmeddin Erbakan Fen Lisesi

Nis

Tüm dünya çocuklarıyla birlikte geleceğimizin ışığı evlatlarımızın, kıymetli miniklerimizin 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı kutluyoruz.

Nis

İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sn. Abdurrahman GAZİOĞLU ve Şube Müdürlerimiz Sn. Şeref POLAT ile Sn.Emrullah GÜL okul pansiyonumuzda kahvaltı ederek öğrencilerimizle bir araya geldiler. Kendilerine teşekkür ediyoruz.

Nis

Atatürk üniversitesi Edebiyat Fakültesi Tarih Bölümü öğretim üyesi Doç. Dr. Ensar MACİT okulumuza konuk olarak öğrencilerimize Filistin,Kudüs ve Gazze temalı konferans verdi. Kendisine teşekkür ederiz.

Nis

Okul pansiyonumuzda Erzurum Valimiz Sn. Mustafa ÇİFTÇİ'yi ağırladık. Öğrencilerimizle iftar ederek samimi bir sohbet gerçekleştiren valimiz öğretmen ve idarecilere de başarı dileklerini iletti. Bu ziyarete katılan valimiz Sn. Mustafa ÇİFTÇİ, vali yardımcımız Sn.Ahmet ÖZDEMİR, İl Milli Eğitim Müdürümüz Sn.Yakup YILDIZ ve İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sn.Abdurrahman GAZİOĞLU'na teşekkür ederiz.

Mrt

Pansiyon öğrencilerimizle Olimpiyat Parkı Sosyal Tesisleri'nde bir başka iftar yemeği daha gerçekleştirdik. Katkı sunan velilerimize ve öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Mrt

Yakutiye Kaymakamı Sn. Tuncay KALDIRIM bugün pansiyonumuzda iftar yemeğine katıldılar. Kendilerine bu güzel misafirlik için teşekkürlerimizi sunarız.

Mrt

Yakutiye Gençlik Merkezi'nin okulumuz bünyesinde çalışmalar yürüttüğü ve etkinlikler düzenlediği Genç Ofis, pansiyonda kalan öğrencilerimizi iftara davet etti. Ardından çay eşliğinde sohbet ettiler. Bu ince düşüncelerinden dolayı Genç Ofisimize teşekkür ederiz.

Mrt

Necmettin Erbakan Fen Lisesi Fen ve Teknoloji Kulübü olarak müdürümüz Sn. Osman COŞKUN hocamızın katkılarıyla şehrimizin içme suyu tesislerine gezi ve inceleme amaçlı ziyarette bulunduk. Öğrencilerimiz çok güzel izlenimlere şahit oldular ve onlar için güzel bir deneyim oldu. Bize yardımcı olan İşletme Daire Başkanımıza ve orada çalışan mühendislerimize misafirperverliklerinden dolayı çok teşekkür ediyoruz. Şunu gördük ki Erzurum musluk suyunu rahatlıkla içebilir. Gönül rahatlığı ile bu bilgiyi sizlerle paylaşıyoruz.

Mrt

Pansiyonda kalan 12. Sınıf öğrencilerimize Büyükşehir Belediyesi tesislerinden Olimpiyat Parkı'nda iftar yemeği düzenledik. Bu etkinliğe katkı sunan velilerimize teşekkür ederiz.

Mrt

18 Mart Çanakkale Zaferini Anma günü vesilesiyle 2018 yılnda Afrin’de şehit düşen Burak Tatar’ın ailesini öğrencilerimizle ziyaret ettik.Tüm şehitlerimize Allah’tan rahmet,ailelerine sabrı cemil diliyoruz.

Mrt

Bugün 18 Mart 2024. 109 sene evvel bir daha geri dönmemek üzere gidenleri, Atatürk'ü, Mehmet Akif'i, tarihin yazdığı en gerçek en şerefli kahramanları, bu milletin çocukları Şanlı Türk Bayrağının gölgesinde özgürce nefes alsınlar, ezanlar bu gök kubbede yankılanmaya devam etsin diye son nefesini veren şehitlerimizi yad etmek üzere bir tören gerçekleştirdik.   Törende görev alan öğrencilerimiz Ebrar YILDIRIM, Yaşar Fatih DUMLU, Salih SÖNMEZ, Nagihan Rumeysa ÇİÇEK, Aysima AKAL, Alperen ÇİÇEK, Zeynep Sude TAŞDEMİR, Feyza MAMUR ve töreni hazırlayan öğretmenlerimiz Özer ÖZTÜRK ve Halide CAN'a teşekkür ederiz. Bu vesile ile 18 Mart Çanakkale Şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyoruz. RUHLARI ŞAD OLSUN...

Mrt

Okulumuz İngilizce Öğretmeni Necmiye Aslı ŞAHİN rehberliğinde faaliyetlerini sürdüren STEM Kulübü son olarak ERASMUS projeleri ile aktif olarak çalışmaya devam ediyor. Kulüp öğrencilerimize ve kulüp rehber öğretmenimize teşekkür ederiz.

Mrt

Tübitak Liseler Arası Araştırma Projeleri Yarışması'nda  Remzi Sakaoğlu Bilim Sanat Merkezi adına yarışan 10.Sınıf öğrencimiz Ayla AĞAR biyoloji dalında yapmış olduğu proje ile bölge sergisinde birinci oldu. Okul müdürümüz Sn.Osman COŞKUN kendisine hediye takdiminde bulundu. Ankara'daki finallerde öğrencimize başarılar diliyoruz.

Mrt

12 Mart İstiklal Marşı'nın Kabulü töreni okulumuzda gerçekleştirildi. Töreni hazırlayan Türk Dili ve Edebiyatı öğretmenlerimiz Oya KAPTAN ve Ömer KUZEY'e, törende görev alan öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Mrt

Erzurum.'un kurtuluşunun 106. yıldönümünde eğitimci yazar Abdurrahman ZEYNEL okulumuza konuk olarak "Kurtuluş ve Erzurum" konulu seminer verdi. Bu güzel seminer için kendisine teşekkür ederiz.