ERZURUM / YAKUTİYE - Prof. Dr. Necmeddin Erbakan Fen Lisesi

Mrt

Pansiyonda kalan 12. Sınıf öğrencilerimize Büyükşehir Belediyesi tesislerinden Olimpiyat Parkı'nda iftar yemeği düzenledik. Bu etkinliğe katkı sunan velilerimize teşekkür ederiz.

Mrt

18 Mart Çanakkale Zaferini Anma günü vesilesiyle 2018 yılnda Afrin’de şehit düşen Burak Tatar’ın ailesini öğrencilerimizle ziyaret ettik.Tüm şehitlerimize Allah’tan rahmet,ailelerine sabrı cemil diliyoruz.

Mrt

Bugün 18 Mart 2024. 109 sene evvel bir daha geri dönmemek üzere gidenleri, Atatürk'ü, Mehmet Akif'i, tarihin yazdığı en gerçek en şerefli kahramanları, bu milletin çocukları Şanlı Türk Bayrağının gölgesinde özgürce nefes alsınlar, ezanlar bu gök kubbede yankılanmaya devam etsin diye son nefesini veren şehitlerimizi yad etmek üzere bir tören gerçekleştirdik.   Törende görev alan öğrencilerimiz Ebrar YILDIRIM, Yaşar Fatih DUMLU, Salih SÖNMEZ, Nagihan Rumeysa ÇİÇEK, Aysima AKAL, Alperen ÇİÇEK, Zeynep Sude TAŞDEMİR, Feyza MAMUR ve töreni hazırlayan öğretmenlerimiz Özer ÖZTÜRK ve Halide CAN'a teşekkür ederiz. Bu vesile ile 18 Mart Çanakkale Şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyoruz. RUHLARI ŞAD OLSUN...

Mrt

Okulumuz İngilizce Öğretmeni Necmiye Aslı ŞAHİN rehberliğinde faaliyetlerini sürdüren STEM Kulübü son olarak ERASMUS projeleri ile aktif olarak çalışmaya devam ediyor. Kulüp öğrencilerimize ve kulüp rehber öğretmenimize teşekkür ederiz.

Mrt

Tübitak Liseler Arası Araştırma Projeleri Yarışması'nda  Remzi Sakaoğlu Bilim Sanat Merkezi adına yarışan 10.Sınıf öğrencimiz Ayla AĞAR biyoloji dalında yapmış olduğu proje ile bölge sergisinde birinci oldu. Okul müdürümüz Sn.Osman COŞKUN kendisine hediye takdiminde bulundu. Ankara'daki finallerde öğrencimize başarılar diliyoruz.

Mrt

12 Mart İstiklal Marşı'nın Kabulü töreni okulumuzda gerçekleştirildi. Töreni hazırlayan Türk Dili ve Edebiyatı öğretmenlerimiz Oya KAPTAN ve Ömer KUZEY'e, törende görev alan öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Mrt

Erzurum.'un kurtuluşunun 106. yıldönümünde eğitimci yazar Abdurrahman ZEYNEL okulumuza konuk olarak "Kurtuluş ve Erzurum" konulu seminer verdi. Bu güzel seminer için kendisine teşekkür ederiz.

Mrt

Dünya tarihi boyunca dokunduğu yeri güzelleştiren, toplumun inşaasında başrolü göğüsleyen tüm kadınlarımızın Kadınlar Günü kutlu olsun! Bu vesile ile kadın öğretmenlerimize çiçek takdim eden değerli müdürümüz Sn. Osman COŞKUN'a ince düşüncelerinden dolayı teşekkürlerimizle..

Mrt

9C sınıfı kahvaltı etkinliği düzenledi. Sınıf rehber öğretmeni Yusuf DOĞAN ve görsel sanatlar öğretmeni Arzu ŞAHİN KIRKKESELİ'nin katılımlarıyla eğlenceli anlar yaşanan bu etkinliğin ardından 9C sınıfı kaldığı yerden derslerine devam etti.

Mrt

Ankara Üniversitesi Eğitim Bilimleri Fakültesi Temel Eğitim Bölüm Başkanı Prof. Dr. Erten GÖKÇE tarafından öğrencilerimize "Hedefe Odaklanma ve Başarı" konulu seminer verildi. Prof. Dr. Erten GÖKÇE hocamıza bu güzel seminerden ve öğrencilerimizin başarı yolculuğuna sunduğu katkılardan dolayı çok teşekkür ederiz.

Şbt

Palandöken Belediyesi kızak tesislerinde pansiyon öğrencilerimizin katıldığı bir kızak etkinliği organize ettik. Bu eğlenceli gün için zaman ayıran ve öğrencilerimize eşlik eden öğretmenlerimize ve okul müdürümüze teşekkür ederiz.

Şbt

Okulumuza ismi verilen merhum devlet,bilim , fikir ve  dava adamı Prof. Dr Necmettin Erbakan'ı ölüm yıl dönümünde okulumuzda andık. Programımıza katılan ve yapmış olduğu konuşmayla değer katan Milli Eğitim Daire Başkanımız Teoman KÜMBET  beyefendiye teşekkür eder, merhum ERBAKAN hocamıza rahmet dileriz.

Şbt

Anadolu Mektebi projesi kapsamında panellerimizi gerçekleştirmeye devam ediyoruz. Mustafa KUTLU ve Tarık BUĞRA panellerini Türk Dili ve Edebiyatı öğretmenimiz Oya KAPTAN rehberliğinde gerçekleştiren yıldız öğrencilerimizi kutlarız. Kitapları okuyup analiz edip bir panel kapsamında değerlendirebilmek önemli bir iştir. Rehberlik eden Oya KAPTAN hocamıza ve yetenekli öğrencilerimize teşekkürlerimizle..

Şbt

50 öğrenci ile katıldığımız Sultan Abdülhamit Han Anma Programı için emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

Şbt

Öğrencilerimiz Erzurum Müzesi'ni gezdiler. Rehberlik eden Arzu ŞAHİN KIRKKESELİ hocamıza teşekkür ederiz.