ERZURUM / YAKUTİYE - Prof. Dr. Necmeddin Erbakan Fen Lisesi

Prof. Dr. Necmeddin Erbakan Fen Lisesi

Şükrüpaşa Mah. Filiz Cad. TEİAŞ Karşısı Yakutiye / ERZURUM
Örneğiz, önderiz, hep biriz.
Misyon
Günün teknolojisini kullanarak, bilgilerini becerileriyle birleştirerek bilimsel çalışmalara yönelen, projeler üreten, takım çalışmasına yatkın, girişimci, yaratıcı, çok yönlü düşünen, sonuç kadar sürece önem veren, kendine güvenen, yeteneklerinin bilincinde ve insani değerlere sahip bireyler yetiştirmek için varız.
Başarılar
2020 yılında TÜBİTAK Liseler Arası Araştırma Projeleri Yarışması´nda bölge 1.´liği ve Türkiye 2.´liği --- 2021 yılında TÜBİTAK Liseler Arası Araştırma Projeleri Yarışması´nda iki dalda bölge 1.´liği--- 2022 yılında TÜBİTAK Liseler Arası Araştırma Projeleri Yarışması´nda iki dalda bölge 1.´liği ve bir dalda bölge 2.´liği. 2022 yılında TÜBİTAK Liseler Arası Araştırma Projeleri Yarışması´nda Biyoloji dalında Türkiye 2.´liği ve Değerler Eğitimi dalında Türkiye 3.´lüğü
Biyoloji Laboratuvarı :1
Öğretim Şekli :Karma
08:30-12:30 / 13:20-15:40
K2, K7,K7/A,K10 halk otobüsleri ve Şükrüpaşa dolmuşları
Var
Şükrüpaşa Mah. Şık Köyü Yolu TEİAŞ Bölge Müdürlüğü karşısı
3km
Taban-Tavan Puan Bilgileri
419,7 taban puan 440 tavan puan
Okulun Sınav Başarı Durumu
2020 ve 2021 yıllarında mezun veren okulumuzdan toplam 99 öğrencimiz üniversiteli olmuştur. Kazanılan bölümleri görmek için okul web sitemizin "Akademik Başarı" sekmesine tıklayabilirsiniz.
Sınavala Öğrenci Yerleştirme Yüzdesi
%43
Sportif Etkinlikler
Basketbol. milli sürat pateni, masa tenisi, satranç, zeka oyunları, kayak, yüzme ve dart dalında sporla ilgilenen öğrencilerimiz bulunmaktadır ve her yıl bölgesel dereceler elde etmektedirler. Öğrencilerimizin bir kısmı milli sprocudur (kayak, sürat pateni vb.)
Bilimsel Etkinlikler
TÜBİTAK proje çalışmaları, bilim olimpiyatları, ulusal bilim söyleşileri, Teknofest yarışmaları..
Proje Çalışmaları
TÜBİTAK projeleri,Gençlik ve Spor Bakanlığı projeleri,belediye ve sivil toplum örgütleriyle yürütülen projeler, DAP kapsamında projeler, Kardeş okul projesi, Anadolu Mektebi (kitap okuma ve analiz etme) projesi, Genç Ofis projesi ve IHH ve MEB işbirliği yetim projesi, e-twinning projeleri...
Yurtdışı Proje Faaliyetleri
ERASMUS kapsamında öğrenci hareketliliğine katılacak öğrencimiz belirlenmiştir ve Avrupa ülkelerinden birine eğitim için gideceketir. Ayrıca yurtdışı ortaklarla yürütülen e-twinning projeleri de mevcuttur.
Okul e-posta adresi: 761490@meb.k12.tr