ERZURUM / YAKUTİYE - Prof. Dr. Necmeddin Erbakan Fen Lisesi

Osman COŞKUN - OKUL MÜDÜRÜ

1974 Adıymanda doğdu. İlk ,orta liseyi Adıyamanda okudu.1996 yılında Atatürk üniversitesi Fen Fakültesini  Biyoloji bölümünden mezun oldu.Öğretmenliğe sırasıyla Mardin Midyat , Adıyamanda görev yaptı.2016 yılında Milli Eğitim Bakanlığı´nın Fen Lisesine Öğretmen Seçme Bilim Sınavını kazanarak İbrahim Hakkı Fen Lisesi´ne Biyoloji öğretmeni olarak atandı. TÜBİTAK tarafından düzenlenen Bilim Danışmanlığı Eğitimini 3 Aşamada alarak 2010 Yılında Biyoloji olimpiyatlarında Bilim Danışmanlığı Belgesi aldı. TÜBİTAK Proje Yarışmalarına öğrenci danışmanlığı yaptı. 2014 Yılında ve 2015 Yılında Danışmanlık yaptığı öğrenciler Doğu Anadolu Birinciliği, Bilim Olimpiyatlarında danışmanlığını yaptığı öğrenciler 2 defa Bölge Birincisi oldu. İbrahim Hakkı Fen Lisesinde  vekaleten müdürlük ve asaleten Müdürbaşyardımcılığı görevinde bulundu. Prof. Dr. Necmeddin Erbakan Fen Lisesinde 2016 yılında kurucu müdürlük görevinde bulundu. 2017 Yılında asaleten atandı. 2019´da TÜBİTAK Bölge Sergisinde Biyoloji dalında danışmanlığını yaptığı proje Bölge 3.sü oldu. 2020 Yılında Biyoloji dalında danışmanlığını yaptığı proje TÜBİTAK tarafından düzelenen proje yarışmasında Türkiye 2.si oldu.